Natalia Oreirót faggattuk

2001. 04. 09. 00:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha
A Vad angyal sorozat népszerû sztárja, Natalia Oreiro, újra Magyarországra látogatott...A Vad angyal sorozat népszerû sztárja, Natalia Oreiro, újra Magyarországra látogatott, hogy koncerttel örvendeztesse meg rajongóit. A Hölgyfórum terveirõl, álmairól, példaképeirõl kérdezte a fiatal színésznõt.Decemberben még egészen más frizurával láthattuk. Minek köszönhetõ a változás?

Meguntam. Nehéz volt beállítani frufrut, mindig összeborzolta a szél. Gondolkoztam már a szõke hajszínen is. Vettem egy szõke parókát, de egyáltalán nem állt jól.

Úgy hallotuk, egy új mozifilm elkészítésén dolgozik.

Volt róla szó, de sajnos idõ hiányában nem vágtunk bele. De nincs kizárva a lehetõség, hogy valamikor sor kerül rá. Jelenleg éppen harmadik lemezemhez gyûjtöm az anyagot. Ezen kívül írok. A turné folyamán rengeteg új hatás ér, és lejegyezem az ezzel kapcsolatos gondolataimat. Ezek belekerülnek a dalokba, és remélem jövõre már meg is jelenik az album. Valamint - habár senki nem kért fel rá - forgatókönyvet írok.

A "Tu veneno" címû album "Basta de tí" dalát Ön írta. Komolyan foglalkozik dalszerzéssel?

Ezzel most kezdek el szakmailag komolyan foglakozni. Elõször is nagyon tehetséges zenészeket, mûvészeket kértem fel a közös munkára, mivel az énekesek számára ez nagyon fontos szempont, hisz az ember nem csinálhat mindent egymaga. Sok dalt írok, de tisztában vagyok azzal, hogy vannak sokkal jobb dallamok, szövegek, mint az én próbálkozásiam. A "Basta de tí" számot nagyon szeretem, és Spanyolországban, ahol színésznõként nem ismernek, ez a dal volt a legnagyobb siker. Ez büszkeséggel tölt el.
Színésznõnek vagy énekesnõnek tartja inkább magát?

Egyiknek sem. A pályafutásom színésznõként kezdtem, ezen a téren jóval magabiztosabb voltam, hiszen sok tapasztalattal rendelkeztem. Ugyanakkor nagyon szerettem volna zenével foglalkozni, ezért elhatároztam, hogy összeszedem a bátorságom, és megpróbálom megvalósítani az álmaimat. Színészi pályafutásomat két évre felfüggesztettem, hogy komolyan foglalkozhassak a zenével, koncerteket tudjak adni, lemezeket készítsek. Így mára 50-50 százalékban tartom magam színésznõnek és énekesnõnek. Régebben a zenei részt nem éreztem ennyire erõsnek. Ehhez kellett ez a két év.

Készül egy új sorozata.

Ez így van. Az igazat megvallva, én nem szeretem a hagyományos, érzelmektõl csöpögõ szappanoperákat, én a komédiákat kedvelem. Következõ sorozat ilyen értelemben hasonlatos lesz a Vad angyalhoz, hisz az is inkább vígjáték jellegû. De sem a történet, sem az általam alakított fõszereplõ nem mutat semmiféle egyezést a Vad angyallal.
Én nagyon szeretnék rossz jellemû figurákat alakítani. A jóságos szereplõk cselekedetei mindig elõre kiszámíthatóak; õ az, aki mindig szenved, mindig elhagyják, de végül elnyeri a szépfiú szerelmét. A negatív alak sokkal árnyaltabb jellemû.

Kik a példaképei a zenében és a filmmûvészetben?

Sok példaképem van, és nagyon eltérõek. A zenei ízlésem eklektikus. Nagyon szeretem Sade hangját. Kedvenceim közér tartoznak Jimmi Hendrix, Lenny Kravitz, a Pearl Jam együttes, a Beatles, Manu Chao, néhány brazil énekesnõ. Valamint nagyon szeretek új hangokat, dallamokat felfedezni. Ha új helyre megyek, igyekszem megismerni az ottani zenei világot. Például, a cigányzene nagyon tetszik. Szeretem a zenei stílusok keveredését, nem szoktam egy dolognál leragadni.
A színészek között nagy kedvencem Michelle Pfeiffer, a férfiak közül pedig John Malkovich és Johnny Depp. Õt legszívesebben hazavinném magammal. Mondtam is neki, de azt válaszolta, nincs ideje.
Mik Magyarországgal kapcsolatos élményei?
Amikor az elõzõ alkalommal megérkeztem a reptérre, kétezer ember fogadott, amin meglepõdtem, hiszen én nagyon messzi országból jövök, és tudom, hogy nagyon eltérõ a kultúránk.
Én azt gondoltam, hogy itt az emberek nagyon távolságtartóak, ehhez képest mindenki megragadna, és hazavinne magával.
Ez nagyon jó érzés.
No meg az ételek. Legalább öt kilót fölszedtem itt. Itt túlságosan jól fõznek. A paprikát nagyon szeretem. Az anyukám pedig azt mondta, ha Magyarországra jövök, egyek sok tortát, mert a magyar cukrászmûvészet nagyon híres. De a legjobban a rántott hús ízlett sült krumplival.

Mik a nagy álmai?

Rengeteg van. Úgy gondolom, hogy az életben az álmok mûködnek hajtómotorként. Az álmok megvalósítására való törekvésbõl nyeri az ember az energiát. Szeretnék nagyon jó színésznõ, és nagyon jó énekesnõ lenni, és legfõképpen jó ember szeretnék lenni, és a munkám segítségével mosolyt fakasztani az emberek arcán.
Ez a legfontosabb.
Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!