Várandós

2016. 12. 03. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

IRINA SHAYK VÁRANDÓS BRADLEY COOPERTŐL

A Victoria´s Secret éves show-ja idén megint egészen egyedülálló volt, már a párizsi helyszín is újdonság volt, de elképesztő meglepetések voltak a show-n.

 

A legnagyobb egészen biztosan az volt, hogy a kifutón derült ki a nagyközönség számára, hogy Irina Shayk babát vár. Az orosz származású topmodell kerekedő pocakját természetesen csak ímmel-ámmal lehetett leplezni egy olyan show-n, ahol az a lényegen a modellek egy szál bugyiban és melltartóban flangálnak. Nem is volt igazán nagy igyekezet persze, sőt talán éppen egy plusz járulékos showelemként szolgált, hogy az egyik legnépszerűbb szépség így adta a világ tudtára, hogy várandós.

 

 

 2016_12_03

 

 

Szenzációs hír, nagy-nagy öröm! Irina Shayk idén ünnepelte a 30. születésnapját, jövőre pedig éppen 10 éve lesz, hogy berobbant a divatvilágba azzal, hogy ő lett az Intimissimi arca. A divatvilág imádta, de a nagyközönség akkor figyelt fel rá igazán, amikor 2010-ben Cristiano Ronaldo barátnője lett.

 

A portugál focista mellett valósággal sztárrá vált. Kapcsolatuk öt évig tartott, és mikor már éppen mindenki pedzegetni kezdte, hogy hamarosan házasság, családalapítás lehet a dologból, hirtelen szakítottak, alig pár héttel később Irina Shayk már New Yorkban csókolózott Bradley Cooperrel.

 

Első közös fotójuk a médiában 2015 májusából:

 

 

2016_12_03

 

 

A 41 éves színész és a topmodell alig több, mint egy éve járnak, de állítólag annyira biztosak a kapcsolatukban, hogy már egy ideje tervezgették, hogy hamarosan gyereket vállalnak. Úgy tűnik, hogy sokáig nem tervezgettek, hanem bele is vágtak a dologba. Ugyan egyikük sem erősítette meg a baba érkezését, de a Victoria´s Secret show-ján készült képek magukért beszélnek.

 

Irina Shayk azért kapott egy kis felsőt, ami picit takart:

 

Ugye te is látod, hogy Irina Shayk pocakja már kerekedik:

 

Gratulálunk Irina:

 

 

2016_12_03

 

Forrás: Glamouronline

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!