Új szerelem

2015. 07. 03. 09:30
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

VV Zsófika szíve már másért dobog

A ValóVilág egykori játékosa, úgy tűnik, máris túllépett Aurelióval való szakításán. A pár kapcsolata az utóbbi hónapokban válságba jutott, maguk sem tudták, hogy együtt vagy külön képzelik el a jövőt.

 

Egészen addig, amíg Aurelio a Facebook-oldalán nyilvánosságra nem hozta, hogy ő már más oldalán képzeli el a boldogságot, ráadásul az idei széria egyik szereplőjével, Dórival habarodtak egymásba.

 

Úgy tűnik, hogy a fiatal lány is túltette magát a szakításon, ugyanis hetek óta tengerparti napsütéssel vigasztalja lelkét, ahol most a szerelem is rátalált.

 

 

uj szerelem 2015

 

 

„Nagyon jól elvagyunk egymással, hogy szerelemnek lehet-e nevezni, azt még nem állítom biztosan, de tény, hogy nagyon jól érzem magam” – mondta szűkszavúan Zsófi, aki többet egyelőre nem kívánt elárulni új kapcsolatáról.

 

A képekből ítélve viszont semmiképp sem csak Aurelio bosszantása végett színleli a boldogságot, hanem valóban jól érzi magát új kapcsolatában az egykori villalakó.

 

 

Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!