Új kapcsolat?

2016. 12. 05. 10:25
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Hajdú nem tud arról, hogy Katának kapcsolata lenne.

 

Egy családi barát miatt juthatott válságba Sarka Kata és Hajdú Péter házassága – írta meg a Story magazin.

 

A cikk szerint a korábban az egyik vezető szocialista politikus tanácsadójaként is ismertté váló üzletember többször is látható volt Kata társaságában. Első pillantásra ebben nem lenne semmi különös, hiszen a férfi egykor közös vállalkozást indított Hajdú feleségével – csakhogy később kiszállt a cégből, így ma már nem kötik össze üzleti ügyek Sarka Katával.

 

 

2016_12_05

 

 

Ennek ellenére a Story szerint az illető továbbra is tartja a kapcsolatot a kétgyermekes anyával, és azonos lehet azzal a férfival, akivel Katát a Blikk egyik olvasó-riportere fotózta le Bécsben pár hónapja.

 

 

2016_12_05

 

 

– Kiegyensúlyozottnak, boldognak tűnt, jókedvűen beszélt a gyerekeivel és egy ötven körüli férfival – mondta el a Blikknek a fotó készítője. – Végig egymás közelében voltak, valamint a férfi fogta Kata kisfiának a kezét. Egyértel­műen bizalmi viszony volt köztük. Olyat azonban nem láttam, ami arra engedne következtetni, hogy több is lenne köztük.

 

Sarka Kata akkor a Blikknek annyit mondott, a baráti társaságuk egyik tagjával utazott Bécsbe, Hajdú Péter pedig egyáltalán nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Most a következőket közölte a Blikkel:

 

– Nem tudok arról, hogy Katának kapcsolata lenne. A cikkben szereplő illetővel minden kapcsolatot megszakítottam, de ennek nincs köze a feleségemhez – mondta a producer.

 

A házaspár a héten nem jelent meg válóperes tárgyalásukon, ami azt jelzi, még mindig nem mondtak le egymásról.

 

 

2016_12_05

 

 

Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!