Szerelmesek

2016. 12. 03. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Nézegess szerelmes fotókat Király Viktorról és Nagy Rékáról

 

Sugárzott a boldogságtól Király Viktor arca, amikor kedvesével, Nagy Rékával megjelent az idei Comet-gálán. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat más, mint a korábbiak...

 

 

2016_12_03

 

Király Viktornak nincs oka panaszra. Szépen menetelt az amerikai The Voice versenyben, cikkezett róla a híres Billboard magazin, zsűritag lett a Star Academy című tévéműsorban és ki tudja, hogy mit tartogat számára a 2017-es év, ami a munkát illeti. Ráadásul – és ez talán mindennél fontosabb – újra szerelmes lett. Választottja nem más, mint Nagy Réka, aki szintén a TV2 tehetségkutatójában dolgozott mint riporter.

 

Az idei Comet-gálán is kéz a kézben jelentek meg, talán csak akkor láthattuk őket külön, amikor a Comet-jelölt Viktor a színpadra lépett. Korábban pedig Vajna Tímea fánkozójában készültek róluk közös fotók.

 

 

2016_12_03

 

 

„...Egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Randizgatunk, hogy még jobban megismerjük a másikat. Meglátjuk, mit hoz a jövő, hamarosan kiderül, mi lesz a kapcsolatunkból” – mondta Király Viktor még októberben a Story magazinnak. Nos, nagyon úgy fest, hogy ez nem egy futókaland...

 

 

Forrás: NlCafe

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!