Szellő István észre sem veszi a magányt

2013. 05. 12. 07:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Óvatosan fogadja a kezdeményezéseket a híradós

Szellő István szinte észre sem veszi, hogy elvált, annyira szoros maradt a kapcsolata családjával. Az RTL Klub első híradósa már évek óta egyedül él, és mint a Best magazinnak elárulta, nem bánja, hogy nincs kivel megosztania az otthonát.

A 45 éves tévés újságírónak 2009 nyarán születtek ikrei, Naim Renátától, emellett van két nagyfia is korábbi házasságából. Azt mondja, azért nem érzi, hogy nem él klasszikus értelemben vett családban, mert gyakorlatilag abban él, csak külön háztartásban és házban.

"Miután annyira szorosan tartjuk a kapcsolatot, sokszor észre sem veszem, hogy elváltam. A két nagyfiammal nagyon sokat találkozom, és a volt feleségeimmel is szinte napi kontaktusban vagyok. Szerintem mindannyian nagyon jól viseltük a dolgot, a gyerekekkel pedig alig változott valami. Minden nap beszélek velük telefonon, sokat sportolunk vagy utazunk együtt. A kisebbet még olykor én viszem iskolába, és sokszor megyek érte" - mesélte a magazinnak Szellő.

 

 

rtl

 


A népszerű tévés sok megkeresést kap a hölgyektől, ám azt mondja, óvatosan fogadja a lelkesedést és a rajongást. "Kapok leveleket az interneten, és mindenfelé megállítanak. Ez néha kellemes, néha kellemetlen, de ha egy csinos nő megszólít, természetesen nem utasítom vissza azonnal. Mindenesetre nem könnyű ez. Az ember ilyenkor már nagyon óvatos."

Szellő István jelenleg tehát egyedül él egy csendes kis társasházban. Mint hozzátette, számára nagyon fontos, hogy rend és nyugalom vegye körül, ezért szeret egyedül élni.

További részletek a Bestben!

(Forrás: Story, Best)


Magányos vagy? Ne vesztegesd tovább az időd! Regisztrálj a Randivonalra, KATT IDE!


Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!