Sosem késő…

2015. 11. 05. 09:30
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

50 év után békülne Woody Allen volt neje

Mintegy 50 év után a Woody című könyvében békülne Woody Allennel az első felesége, Harlene Rosen, aki csupán 16 esztendős volt, amikor menthetetlenül belehabarodott a világhírű színész-rendezőbe, akihez 1956-ban feleségül is ment, ám nagyon hamar megromlott a kapcsolatuk.

 

A már akkor is labilis idegállapotú Allentől akkor vált el 1962-ben, amikor az egy közös fellépésükön, a közönség előtt Quasimodónak nevezte. A Woody Allen 80. születésnapja kapcsán íródott mű ajánlójából azonban nem derült ki, miért csúfolta a volt feleségét így. Csak feltételezhető, hogy mivel a régi dzsessz-zenekarában ő volt a zongorista, vélhetően rossz tartása miatt gúnyolta. Ami biztos, az asszony ezért állítólag be is perelte, mára azonban már megbékült. Szakításuk után 50 évvel nyílt levélben békült híres exével.

 

 

harlene rosen

 

 

„Imádtam veled moziba járni, elképesztő hatással voltál rám” – írja a Daily Mail által is publikált levelében.

 

„Óriási karriert futottál be, együtt nőttünk fel. Sokat sírtam, de nevettem is melletted” – írja az asszony

 


Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!