Őszinte vallomás

2015. 12. 12. 09:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Házassági problémáikról beszélt Jolie és Pitt

Még csak pár hete került a mozikba az Angelina Jolie által rendezett By the Sea című film, amiben egy házaspár azért utazik a tengerhez, hogy esélyt adjanak széthulló házasságuk megmentésének. Sokan azzal vádolták őket, hogy a mozi saját házasságuk szennyesét tárja a nézők elé, Jolie és férje, Brad Pitt azonban ezt újra és újra cáfolja.

 

„Természetesen a By the Sea sztorija nem önéletrajzi sztori. Remélem, hogy a közönség nem Brangelinát látja azokban a szituációkban, amelyeket a filmekben jelenítünk meg. Írás közben nem magamra és Bradra gondoltam, soha nem kívánnék magamnak ilyen durva veszekedéseket, mint amilyeneket a filmben láthatnak” - fogalmazott Jolie.

 

 

2015 by the sea

 

 

A házaspár egyébként a Spiegelnek adott interjújában elismerte, hogy - mint minden más házasságban - nekik is vannak problémáik, de összetartó családként, gyerekeikkel karöltve mindig felülemelkednek ezeken.

 

„A házasság tud maga a pokol is lenni, ez biztos, de az is az, hogy a házasság erős támaszt is képes nyújtani, nem is akármilyet tette hozzá a színésznő.”

 

A cikkben szóba került Jolie küzdelme a mellrák veszélyével. Pitt ennek apropóján elmondta, miként élte, amikor szerelme közölte vele a hírt:

 

„Átkozott rossz éjszakám volt. Ilyen pillanatokban jön rá az ember, mennyire szerelmes.” - fogalmazott a színész, aki mégis igyekezett nyugodt maradni.

 

Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!