Összetartoznak

2014. 05. 05. 10:01
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Nem bírnak elszakadni egymástól

Októberi szakításuk óta is jóban van Istenes Bence és Csobot Adél - írja a Borsonline.hu oldal. A fiatalok azóta is igen sok időt töltenek egymás társaságában, legutóbb a majálison látták őket együtt. Bence ezután egy igen félreérthető képet tett ki közösségi oldalára, amit ezután Adél is megosztott.

 

 

 

istenes bence

"Kismacska a vázon:)))"

 

 

Adél egyik keze a fiú kezét szorítja és szorosan összebújnak, így hát joggal merülhet fel a kérdés, mi is lehet köztük. Talán újra összejöttek vagy csak tényleg barátok?

 

 

– Nagyon szeretjük egymást emberileg, de továbbra sem vagyunk együtt. Jóban vagyunk, és gyakran lógunk együtt – igyekezett tisztázni a Bors kérdésre a helyzetet Bence.

 

– Szerintem mindenképpen hozzátesz a kapcsolatunkhoz, hogy egy helyen dolgozunk, de ha nem így lenne, akkor is biztosan barátságban maradnánk – fejtette ki álláspontját Adél.

 

– Tényleg nem alkotnak egy párt, de egymás nélkül sem bírják. Nehéz elszakadniuk egymástól – árulta el a bennfentes.

 

/Forrás Borsonline.hu/

 

 

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!