Nagyi segítség

2016. 12. 05. 10:21
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Nem meri bébiszitterre bízni kisfiát Csobot Adél

 

Sűrű hétvégéi vannak mostanában Csobot Adélnak (22) és Istenes Bencének (29). Az énekesnő a Sztárban sztár +­1 kicsi zsűritagja lett, szerelme pedig két műsort is vezet az RTL Klubon.

 

 

2016_12_05

 

 

Nem csoda, ha a fiatal szülők csak segítséggel tudják megoldani, hogy mindig legyen valaki, aki vigyáz a féléves kisfiukra, Nátánra. Ám ez a személy nem egy ismeretlen bébiszitter, hanem Adél édesanyja, aki nem kis áldozatot hoz azért, hogy segítségül legyen. Persze nem óriási áldozat egy nagymamától, hogy az unokájával legyen.

 

– Nincs bébiszitterünk, nem akartam, hiszen az, akiben én a legjobban megbízom, akire minden fenntartás nélkül rá merem bízni a gyermekemet, az az édesanyám – jelentette ki Adél. Ám az énekesnő édesanyja, Ildikó ehhez alkalmanként 600 kilométert utazik, 300-at Budapestre és 300-at vissza Romániába, ám szerencsére a munkája és az időbeosztása miatt megteheti, hogy segítsen, amikor csak tud.

 

– Nekünk valóban ez a legjobb megoldás, hiszen így Nátán a nagymamájával is sok időt tölt. Anyukám pedig szívesen jön és segít nekünk, így buták lennénk, ha nem használnánk ki ezt a lehetőséget – nevetett Adél, aki saját bevallása szerint most már jobban viseli a fia nélkül töltött órákat, mint az elején.

 

 

2016_12_05

 

 

– Nem volt egyszerű, amikor először hosszabb időre elmentem otthonról, de mivel tudom, hogy anyukám vigyáz rá, nyugodt vagyok. Persze Bence édesanyja is egy ajándék, de ő még messzebb él, neki sokkal nehezebb megszervezni a hazautazást, kötöttebb az élete – vallotta be az életében először zsűriző énekesnő, aki igencsak meglepett mindenkit, hogy milyen jól nézett ki a műsorban.

 

– Szerencsére jó génjeim vannak, és persze ebben a korban még könnyebben és gyorsabban regenerálódik a test, de nem tagadom: elkezdtem edzeni is.

 

A fiatal pár nyár végén jelentette be, hogy nemsokára Németországba költözik. Igaz, egyelőre mind a kettejüknek sok feladata van. Nagy valószínűséggel 2017-ben egy időre elhagyják Magyarországot. Új impulzusokra vágynak, és szeretnék Nátánnal is megismertetni azt az országot, amelyet Bence a másik hazájának tekint, hiszen ő maga is sok évet töltött el ott.

 

 

2016_12_05

 

 

Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!