Megnyerte a lottót, lecserélte az asszonyt

2014. 02. 11. 10:30
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Igazi bombanővel jött össze a brit férfi

Egy évvel azután, hogy megnyerte a lottót, szakított feleségével. A hirtelen meggazdagodott brit férfi milliós nyereményével a zsebében könnyen talált új szeretőt.

 

Nem is akármilyen nőt, egy szexi harmincast szedett fel Adrian Bayford.

 

A Bayford házaspár élete egy pillanat alatt változott meg, mikor megtudták, ők nyerték meg a lottó 55 milliárd forintnyi összegnek megfelelő nyereményt.

 

 

bayford

 

 

A hirtelen jött gazdagságnak azonban az volt az ára, hogy kapcsolatuk megromlott, és bő egy évvel a nyeremény kézhez vétele után elváltak egymástól.

 

A 41 éves Gillian Bayford teljesen biztos abban, hogy a lottónyeremény tette tönkre életüket. Szerinte férje a rengeteg pénz miatt keresett új társat magának. A férfit nem sokkal a nyertes szelvény beváltása után egyre gyakrabban látták egy szexi, fekete hajú, harmincas nő oldalán.

 

 

bayford uj noje

 

 

Adrian egyik ismerőse szerint egy night clubban találkozott a nővel, aki az éjszakai klubban dolgozik. A meg nem nevezett barát azt is elárulta, hogy mióta találkozgatnak, a nő új kocsival jár és Adrian közelébe költözött.

 

„Mikor megnyered a lottót, az első sokk és öröm után megkeseríti az életed ez a rengeteg pénz. Stresszes és ingerült leszel.” – mesélte az elhagyott feleség, aki nem búslakodik már, hanem úgy gondolja, néha bizony tovább kell lépni.

 

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!