Második babájukat tervezik Ördög Nóriék?

2013. 09. 18. 12:34
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

A születésnapi gyertyafújással egy kívánság is együtt járt

Az RTL Klub műsorvezetője idén májusban adott életet régóta várt és tervezett első babájának, Micinek. Kislánya fejlődéséről és az anyaság kalandjairól Nóra már terhessége idején is rendszeresen beszámolt saját blogján.

A tévés nemrég ünnepelte 32. születésnapját, blogján pedig azt sejteti, egy újabb közös baba került a "kívánságkosárba". Ördög Nóra éppen előző születésnapján, a müncheni repülőtéren tudta meg, hogy babát vár. Akkor azt hitte, hogy élete legboldogabb születésnapját ünnepelte annak tudatában, hogy hamarosan édesanya lesz. A mostani, kisbabás születésnap azonban mégis felülírt minden eddigi örömöt.

 

 

mici 2013

 


"Azt gondoltam, hogy boldogabb születésnapom nem lesz soha többé, és tessék, megint tévedtem. Mert most vasárnap ott üldögéltem a torta előtt, kezemben Micivel, és azt éreztem, hogy ez minden kétséget kizáróan az eddigi legboldogabb! Olyannyira, hogy amikor el kellett volna fújnom a gyertyákat, hirtelen nem is tudtam, mit kívánjak.

Egyszerűen kereknek éreztem mindent! Kis hezitálás után Palkó a fülembe súgta a legújabb közös kívánságunkat. Ettől aztán még kerekebb lett a világ, úgyhogy nagyon erősen koncentráltam és minden erőmmel fújtam, hogy egész biztosan valóra váljon..." - írta a Philips AVENT Magyarország Facebook-oldalán vezetett blogján az RTL Klub üdvöskéje, a műsorvezető egyébként nemrég tért vissza ismét a munkába kis időre.

(Fotó: Facebook)

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!