Keleti Györgyi sütibe rejtett gyűrűt kapott

2013. 07. 27. 09:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Úgy tűnik, végre révbe ért az egykori botrányhős modell

Sütibe rejtett eljegyzési gyűrűt kapott szerelmétől Keleti Györgyi, aki már két éve alkot egy párt orosz kedvesével, Koljával. Bár a kigyúrt, robosztus férfi nem tűnik romantikus alkatnak, mégis úgy lepte meg szerelmét, ahogyan az a legtöbb nő álmában van. A lánykérést Györgyi részletesen elmesélte a Borsnak.
A kiutazás előtt napokig a Született feleségek egyik epizódján nevettek, amikor az egyik főszereplő a randevún türelmetlenül nyomkodja darabokra a desszertet, hátha talál benne egy gyűrűt. Egy héttel később Györgyi már párja rokonainál, Bulgáriában találta magát, ám ekkor még mit sem sejtett a lánykérésről. Boldog volt, hogy szerelmével nyaralhat és nem számított különös eseményre.

Még az sem volt gyanús, amikor egy vacsora alkalmával Kolja mindenképp desszertet akart rendelni - írja cikkében a Bors. A férfi nagyon ajánlgatta Györgyinek az édességeket, végül pedig egy csoki csodát választott szerelmének. Györgyinek történetesen nem ízlett a desszert, ezért párját kezdte etetni vele. A férfi akarata ellenére kóstolgatta a süteményt, mire végre fény derült a benne elrejtett különleges ajándékra.

Kellett egy fél perc mire Györgyi rájött, hogy az nem egy műanyag darab, hanem egy csodálatos eljegyzési gyűrű - mesélte a Borsnak. Nem is akármilyen. Annak a gyűrűnek a másolata, amit Carrie Bradshaw kapott a Szex és New York egyik epizódjában. Györgyi teljesen elérzékenyült és nagyon büszke rá, hogy ilyen figyelmes és romantikus párja van. Azonban hozzátette, egyelőre nem téma közöttük az esküvő.

/Forrás: Borsonline/

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!