Jön a baba!

2016. 05. 04. 09:30
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Jacky Bracamontes harmadik gyermekét hordja szíve alatt

Júliusban hozza világra harmadik csemetéjét Jacky Bracamontes. A színésznő élvezi a várandósságát, mégis úgy döntöttek a férjével, hogy megállnak három gyermeknél.

 

Félelemmel teli izgatottsággal várja harmadik gyermeke érkezését Jacqueline Bracamontes és férje, Martin Fuentes. A mexikóiak népszerű színésznőjének érthető az aggodalma, mivel egy gyermekét már elveszítette.

 

Első várandóssága alkalmával ikreket – egy kislányt és egy kisfiút – hordott a szíve alatt. A szülés azonban a vártnál korábban beindult, a kis súllyal született kisfiúnál légzési nehézségek léptek fel, és meghalt. A mélyen vallásos Jackyt hite és kislánya túllendítette a fájdalmán, majd néhány hónap múlva boldogan jelentette be, ismét gyermeket vár. A hároméves Jacky és a kétesztendős Caroline után most újabb kicsivel bővül a családja, amit decemberben maga a színésznő erősített meg a rajongóinak. A napokban egy mexikói lapnak mesélt a babavárás időszakáról.

 

family

 

„Az orvosom július 22-ére jósolja a szülés időpontját. A legfontosabb, hogy egészséges legyen. A történtek miatt van bennem aggodalom, de Martinnal hisszük, hogy a jóisten azért vette el a fiunkat, mert tervei voltak vele. Eddig úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben van a babával” – mondta a 37 éves színésznő, akit a legtöbben a Candy és a Rubi, az elbűvülő szörnyeteg című sorozatokban szerettek meg. – „Rengeteg dolgom van még a szülésig, és ez nem is baj. Amíg bírom a munkát, dolgozom.”

 

A hat hónapos kismamán, a kislányainak köszönhetôen egyetlen gramm súlyfelesleg sincs. – „A legjobb testedzés, ha a gyerekeid után rohangálsz. Élvezem a terhességet és igyekszem kihasználni minden percét, mert most úgy vélem, ez lesz az utolsó várandósságom” – mondta Bracamontes.

 

Forrás: Bors

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!