Jöhet a baba

2016. 12. 02. 13:17
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Andy Vajna: eldöntöttem, jöhet a baba

 

Pénzről, jótékonykodásról, pihenésről és a gyerekkérdésről is beszélt Andy Vajna. Mint kiderült, neki nincsenek álmai, csak céljai, mert amit akar, azt eléri. Most gyereket akar...

 

A Bors a jótékonysági mackóárverésen beszélgetett Andy Vajnával. Megkérdezték tőle, mit szól ahhoz, mennyit költ a felesége, egymillió forintért megvette Benedek Tibor maciját és a vízilabdaválogatott labdáját is. Mint kiderült, megbeszélték mennyit költhet, de Vajna hozzátette még azt is, hogy Vajna Timi jólelkű egyéniség, mindenkinek segít, akinek csak tud.

 

 

 

2016_12_02

 

 

Kitértek a babatémára is. „Komolyan vesszük a kérdést. Én eldöntöttem, hogy igen, lesz. Most Timinek kell döntenie, hogy mikor” – mondta, és kiderült az is, hogy Andy Vajnának nincsenek álmai, csak céljai, mert amit akar, azt megcsinálja.

 

Szó esett a pihenésről is. „Az év végén megpróbálunk elutazni valahová. Még nem tudom, hová, ugyanis mi mindig az utolsó pillanatban döntünk. Majd megnézzük, hol van jó meleg. Síelni is úgy járunk, hogy megnézzük, hol van jó hó” – árulta el.

 

 

2016_12_02

 

 

Forrás: NlCafe

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!