Így becézik egymást a celebek

2013. 03. 14. 09:30
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Nagy a vidámság a nyuszikák, bogyók és tücskök háza táján...

Vastag Csabától távol áll a cicázgatás, Dundikáék a hagyományos formulákra szavaznak, míg Istenes Bence nagy társaságban is Bogyónak becézi párját, Csobot Adélt.

Híres szerelmes párjaink zavarukban csak nevetni tudtak, amikor a Fókusz stábja feltette nekik a kérdést: hogyan becézik egymást a négy fal között?

Az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és az X-Faktor felfedezettje, Csobot Adél csak nemrég vállalták fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat, amelyről természetesen már mindenki tudott. Náluk szokás a becenév, általában Bogyónak hívják egymást.

 

 

home

 


Oláh Gergő és felesége is a Bogyó becenevet használják, csak nem egymást szólítgatják így, hanem gyermekeiket.

Vastag Tomi és barátnője, Tündi jobban szeretik az állatneveket, ha már egymás becézgetéséről van szó, bár az énekes nem cicázós típus. Győrfi Pál és felesége, Adrienn szinte csak nyuszikának szólítják egymást, a rendes keresztnevüket alig használják, és az sem zavarja őket, ha ezt más is hallja.

A becenevek a szerelmet és a szeretetet jelképezik, és ha elég kreatívak vagyunk, minden nap mosolyt csalhat az arcunkra egy-egy vicces becenév. De azért vigyázzunk vele, hogy párunk tetszését is elnyerje!

Nézd meg a Fókusz riportját!(Forrás: RTL Klub)


Te hogy becéznéd a párodat? Ha magányos vagy és eleged van már az egyedüllétből, nézd meg a Randivonal társkeresőit! KATT IDE!


Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!