Emberségből 5

2016. 06. 20. 09:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

"Senkit sem terrorizálhatnak a szexuális orientációja, vagy bármely más okból"

A királyi családnál a szerelem és szexuális élet tabutémának számít a nyilvánosság előtt, és talán ez így is van rendjén. A brit királyi család játékot űz abból, hogy a régi szabályokat áthágja. Most Vilmos herceg volt a soron következő, hogy megtörje a szexualitással kapcsolatos csendet, még pedig azzal, hogy az Attitude magazin címlapján szerepel.

 

Ez a lap 1994 óta jelenik meg, és nagyjából 60 ezer példányt adnak el belőle havonta. Az Attitude ez egyik legsikeresebb, kifejezetten melegeknek, sőt az LMBTQ közösségnek készülő életmódmagazin. 

Vilmos most ennek a lapnak a címlapsztárja lett, és nem csupán azért, mert ezzel a meghökkentő lépéssel akarták eladni az újságot, hanem azért, mert az Attitude szervezésében a herceg találkozott az LMBTQ szervezetek, közösségek képviselőivel a szerkesztőségben.

 

attitude

 

A lapban Vilmos történelmi jelentőségű nyilatkozatot adott, és úgy fogalmazott, hogy "Senkit sem terrorizálhatnak a szexuális orientációja, vagy bármely más okból". A herceg még azt is hozzátette az LMBTQ közösségeknek üzenve, hogy: "Büszkének kell lenned azért, amilyen vagy, és sosem kell szégyenkezned".

 

Ez egy rendkívül szép cselekedet azokra a férfiakra nézve, akik nehezen vállalják másságukat.

 

Forrás: Glamouronline

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!