Cicciolina: A pornós múltam nem érdekli a szeretteimet

2013. 04. 03. 07:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Annak ellenére, hogy fia is látott már pucér fotókat a pornódíváról...

...a családban ez sosem volt téma.

Hosszú azoknak a magyaroknak a listája, akiket a nagyvilágban is ismernek, és akár tetszik, akár nem, Cicciolina is azon a listán van. A 61 éves Staller Ilona sokszor és sokféleképpen kitárulkozott már életében, szakmai munkásságán túl ismerhetjük botrányos válását és fiatal szerelmét is, fiáról azonban csak keveset beszél. A Borsnak adott interjúban most a huszonéveibe lépett Ludwigról is mesélt.

 

 

fia

 


"Imádom Ludwig fiamat! Már bébinek is gyönyörű volt, az én életem nélküle üres lenne. Engem nagyon jó anyucinak tart, amikor 14 éves korában folyt a gyerekelhelyezési per, az ügyészek kérdezték, kivel akar lenni, Ludwig letérdelt és könnyes szemekkel kérte, hogy ne küldjék őt Amerikába a papával, mert velem akar élni, én vagyok a mindene" - mondta Cicciolina.

A felnőtt filmek egykori királynőjének fiát nem zavarja anyja pornós múltja. "Az én pornós múltam nem érdekli a fiamat. Az iskolában mondták neki a többiek, hogy láttak pucér fotókat rólam, és mindenki ismeri a csillagos pályámat, de ő soha nem beszélt nekem erről a mai napig sem. Azt is tudja, hogy befejeztem ezt a munkámat 1988-ban. Büszke vagyok arra, hogy a világ egyik legismertebb pornódívája vagyok" - tette hozzá Ilona.

(Forrás: Bors, Story)

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!