Cáfol

2016. 12. 04. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Ezzel a képpel cáfol Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

 

A sztárpár ritkán posztol közös képet, most azonban kivételt tettek. Az apropó pedig nem más, mint hogy Andrást választották a legfittebb énekesnek egy tegnapi díjátadó gálán!

 

Nyáron még arról szóltak a hírek, hogy a Megasztárból megismert páros külön folytatja, hiszen András úgy csajozott a Szigeten, hogy azt mondta, nincs barátnője. Nem ez volt az első eset, hogy a sztárpár szakításáról pletykáltak, hiszen egy időben nem volt túl felhőtlen a viszonyuk.

 

Most viszont ezt posztolták, ezzel nagyjából véget is vetettek az újabb találgatásoknak:

 

 

2016_12_04

 

 

Tolvai Reniék kezdetek óta féltve őrzik a magánéletüket, nem járnak együtt rendezvényekre, és közös fotót sem nagyon posztolnak, ezért számít kuriózumnak ez az alkalom is. Kár, hogy jellemzően akkor bukkannak fel ilyen képek, amikor azt kezdik találgatni, vajon együtt van-e  a pár. De jó tudni, hogy együtt örülnek Kállay-Saunders András elismerésének.

 

 

Forrás: NlCafe

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!