Boldogok

2016. 03. 17. 10:05
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Gwen Stefani őszintén beszélt fájdalmas válásáról, és hogy hogyan vonzották be Blake-kel egymást életükbe.

Az énekesnő és Gavin Rossdale 13 év együttlét után döntöttek a válás mellett. 

 

– Belehaltam. De tényleg! Olyan szinte magam alatt voltam, hogy azt hittem, ebből a depresszióból sosem mászom majd ki, de szerintem mindenki más ezt érezte volna. Azt mondogattam magamnak, hogy ez az egész azért történik velem, hogy aztán majd másoknak erőt adjak, hogy átvészeljenek egy ilyen nehéz válást – árulta el őszintén az énekesnő.

 

– Eleinte a munka és a zene segített túlélni a mindennapokat, majd jött valami, vagyis valaki, akire a legkevésbé sem számítottam. A reményt persze sosem adtam fel, hogy rám talál még a boldogság, de Blake teljesen váratlanul csöppent az életembe. Hiszem, hogy a sors azért küldte őt hozzám, hogy megmentsem. Nem gondoltam volna, hogy van olyan ember, aki ennyire hasonló mint én.Magamat látom benne, és még mindig tudok új dolgokat tanulni – nyilatkozta Gwen.

 

2016.03.17.

 

Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!