Babát vár

2016. 12. 03. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

AMANDA SEYFRIED BABÁT VÁR!

 

Nagyon felpörögtek az események a 30 éves színésznő körül mostanában.

 

Alig fél évvel azután, hogy járni kezdett kollégájával, Thomas Sadoskival máris jött az eljegyzés híre. Alig egy héttel később azonban már azt is tudhatjuk, hogy bizony jó oka is volt a 40 éves színésznek, hogy megkérje Amanda Seyfried kezét, hiszen a színésznő várandós. A People magazin egy kedd esti rendezvényen találkozott a sztárral, aki egyáltalán nem takargatta a kerekedő pocakját, sőt a ruhája kifejezetten ki is hangsúlyozta azt.

 

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski: nagy a szerelem, jön a baba.

 

 

2016_12_03

 

 

Thomas Sadoski és Amanda Seyfried egy Broadway darabban játszottak együtt még tavaly. A két színész ekkor keveredett romantikus kapcsolatba, megoszlanak a vélemények, hogy a színésznőnek milyen szerepe volt abban, hogy Sadoski tíz év után elvált a feleségétől, de ez most már nem is lényeges igazából. Kíváncsian várjuk, vajon a színésznő betartja-e korábbi ígéretét, hiszen egy interjúban kifejtette pár éve, hogy: 

"A filmvásznon annyiszor álltam már az oltár előtt, hogy ha egyszer saját esküvőm lesz, biztosan nem leszek hófehér ruhában"

 

 

2016_12_03

 

 

A pár a barátok állítása szerint természetesen felhőtlenül boldog, mi nagyon gratulálunk nekik!

 

 

Forrás: Glamouronline

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!