Szingli

2016. 11. 05. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Cseke Katinka: Nem jött még olyan pali, akivel minden stimmelne

 

 

Bár mára egyenesbe jött a színésznő élete – lefogyott, férfiak ostromolják a szerelmükkel – koránt sem volt ez mindig így. Súlyos megaláztatásokat kellett elviselnie gyermekkorában, melyek mostani temperamentumára, énjére is erős kihatással voltak.

 

Sokat szenvedett gyermekkorában – bántották, csúfolták, nem kímélték. A színésznő ennek egyik okát abban is látja, hogy a haja olyan piros volt mint egy Ferrari.

 

– Skandináv típus vagyok, tiszta szeplő nincs szemöldököm, szempillám. A gyerekek pedig nem tudták hova tenni, hogy vörös hajam van, így én is katasztrófaként éltem meg – vallotta be őszintén a hot!-nak.

 

– Azt játszották velem a gyerekek Pécsett, hogy bedobták a biciklimet a bölcsőde udvarára, körbeálltak és azt kiabálták: „Vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy sem jó!” Teledobálták a hajamat bogánccsal, majd az osztályfőnök kiállított az osztály közepére, és azt kérte, hogy egyesével mindenki egyen ki a hajamból egy bogáncsot, mert csúnya dolgot csináltak. El lehet képzelni, mennyi hajam maradt a végére… Mit akar ezzel velem a Jóisten? Aztán rájöttem, hogy lázadó vagyok. A halálos ágyamon is az leszek.

 

Ez a lázadása talán a párválasztására is kihatással van. Harmincesztendősen ment hozzá egy nála egy évtizeddel fiatalabb táncművészhez, majd a válás után is folyamatosan megégett magát a férfiakkal. Csupa olyan férfit választott, akivel nem lehetett összeköltözni. De ma már tudja, mi a titka annak, hogy megtalálja élete párját:

 

– Öt év múlva ötvenéves vagyok, amíg nem leszek kerek egész, addig nem találok egy kerek egész palit sem.

 

 

 

2016_11_05

 

 

 

Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!