Elcsábították

2016. 11. 05. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Így csábította el Gyurta Dani Cserpes Laurát

 

Igazi 21. századi tündérmese! Legalábbis így gondolják a barátaik azt, hogy Cserpes Laura (28) énekesnő és Gyurta Dániel (27) olimpiai bajnok úszó egymásba szerettek.

 

A két fiatal ősszel talált egymásra, és nagyon gyorsan kiderült, tökéletes az összhang köztük. Azóta minden percét igyekszenek élvezni az együtt töltött időnek, amely hetekkel ezelőtt Dániel igazán férfias és vagány lépésével kezdődött.

 

– Dani elment a barátaival egy Cserpes Laura-koncertre szórakozni, és persze az sem volt titkolt célja, hogy megismerkedjen az énekesnővel – tudtuk meg az úszóbajnok környezetéből.

 

 

 

2016_11_05

 

 

A fiatalember a koncert végén odament a lányhoz és udvariasan bemutatkozott Laurának, aki már a koncertje alatt kiszúrta a neves vendéget a nézők között. Már aznap este hosszasan beszélgettek, így nem volt meglepő, hogy hamarosan következett a folytatás is.

 

A fiatalok azóta rengeteg időt töltenek együtt, ismerkednek, hiszen hiába tudták ugyanis a másikról, hogy kicsoda, a képernyőn és az újságokból megismert kép csak egy nagyon kis része annak, amilyenek ők valójában. Talán éppen ezért válaszolták egyelőre megkeresésünkre, hogy a kapcsolatukról nem szeretnének nyilatkozni. A boldogságukat azonban nem tudják leplezni.

 

– Laura szinte ragyog, rég nem láttuk ennyire vidámnak és felszabadultnak – árulta el a lány egyik barátja, aki hozzátette: az énekesnő és a sportoló egyelőre szeretné kettesben élvezni a szerelmüket, és megerősíteni a kapcsolatukat, így a nagy családi bemutatás még elmaradt.

 

 

2016_11_05

 

 

Ám az első közös külföldi útjukon már túl vannak, Gyurta Dániel ugyanis október végén a norvégiai Magyar Nagykövetség meghívására Oslóban járt, ahol többek között beszédet mondott az ’56-os forradalom 60. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen. A közönség soraiban pedig ott ült szerelme, Cserpes Laura, aki az olimpiai és világbajnok sportoló partnereként szerepelt a meghívottak között.

 

Forrás: Blikk

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!