Apás szülés lesz!

2016. 10. 29. 10:03
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Liptai Claudia és Pataki Ádám már nagyon várja a kis trónörököst, hiszen mindkettőjüknek az első kisfia születik meg hamarosan.

Clau úgy érzi, most végre minden összejött!

 

 

Első szülésénél egyedül volt a színésznő, mert akkori párja, Panka édesapja, Gesztesi Károly épp külföldön forgatott. Most azonban minden másként lesz, Ádámmal előre megbeszéltek minden apró részletet. A cukrásznak is nagyon fontos, hogy jelen legyen a szülésnél, hiszen lányai születésekor is ott volt a szülőszobában.

 „Neki is lányai vannak, nekem is lányom született először, a közös gyerekünk pedig fiú lesz. Tehát együtt próbálunk ki valami egészen újat szülőként is. Olyan kerek az egész, hogy már a giccs határát súrolja” – írja Liptai Claudia a nemrég megjelent közös könyvükben, az Édeskettesben.

UPDATE! Megszületett Liptai Claudia második gyermeke, a kisfiú 3690 gramm jött a világra 2016. október 28-án és Pataki Marcell Ádámnak hívják!

Forrás: NLCafe

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!