1 hónap után teherbe esett!

2016. 10. 31. 10:29
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Mérei Kata, a Barátok közt Júliája, egy hónappal azután, hogy megismerkedett Jocóval teherbe is esett.

A történet 10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Kata épp egy söröző megnyitásán fáradozott, pakolászott a helyiségben, amikor betoppant az egyik sör márkaképviselője.

 

 

A sors úgy hozta, hogy a söröző megnyitójának napján folyni kezdett a sörhűtő, ezért a színésznő felhívta Jocót, a márkaképviselőt, hogy segítsen megoldani a problémát. A férfi készségesen segített, mint utóbb kiderült, nem csak a hűtő megszerelésében volt érdekelt, hanem a csinos hölgyben is. Pár nap múlva jött el az első hivatalos randevú, és egy hónapra rá a fantasztikus hír, miszerint Kata várandós.

Közös fiúk, Bálint megszületése után összeköltöztek, az eljegyzés is megtörtént, már csak a házasság van hátra.

-"Ha Bálint nagyon nyüstölne minket lehet, hogy beadnánk a derekunkat, és akkor igazi lagzi is lenne, nincs kizárva. Sőt, az is lehet, hogy addigra még egy kislányunk is születik, aki lehetne majd a koszorúslány. De ezt a témát folytassuk úgy másfél-két év múlva."- nyilatkozta Mérei Kata a lapnak.

Forrás: Blikk, Best

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!