Vegán sminktermékek

2016. 08. 09. 12:11
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

A magyar nők vegán sminkterméket szeretnének

 

A magyar nők a sminktermékeken belül leginkább az állati összetevőktől mentes, azaz vegán sminkcuccokat szeretnék kipróbálni – derül ki a CD kozmetikai márka és az NRC piackutató felméréséből, amely azt vizsgálta, hogy a magyar nők milyen szépségápolási irányatokat, trendeket igyekeznek beépíteni napi rutinjukba.

 

A természetes és környezetbarát megoldások hívei örülhetnek, hisz egy angol márka egyre több különleges kozmetikumot dob piacra, sőt nemrég egy speciális, fagyi ízű ajakbalzsamokat tartalmazó kollekciót is kifejlesztettek. A cég olyan termékek kifejlesztésére helyezte a hangsúlyt, melyek nem tartalmaznak káros anyagokat, a kész termékeket nem kell állatokon tesztelni, sőt még az ízük is isteni ezeknek a kozmetikumokat. Az összetevők kiválogatásánál arra is figyeltek, hogy vegánok is használhassák a termékeket, így igazán multifunkciós és minden igénynek megfelelő ajakbalzsamot állítottak elő a britek.

 

A Banana Split, mentás csoki és málnás sörbet ízesítésben is kapható ajakbalzsamok mivel nem tartalmaznak vegyszereket, az sem baj, ha nem bírunk magunkkal és lenyaljuk az ápoló és hidratáló hatással is bíró, színező hatású, valóban fagylalt ízzel rendelkező termékeket. 

 

2016_08_09

 

 

Forrás: Femina

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!