Új őrület: Sellő edzés

2016. 07. 22. 10:49
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Mozogj a víz alatt!

 

Az új őrület San Diegóból indult, méghozzá a Hotel Del Coronado-ból. A vendégek részt vehetnek 20 dollárért, azaz 5000 forintért egy 45 perces sellő edzésen. Az edzés nagyon gyorsan elterjedt, rengetegen járnak, és elképesztő, hogy mennyi előnye van a víz alatti mozgásnak.

 

A legfontosabb tartozék az extrém edzéshez a sellő uszony, amit a lábakra kell erősíteni, szóval tényleg igazi sellőnek érezheted magad alakformálás közben.

 

Az edzés segítségével olyan izmokat mozgathatsz meg, amiket talán azelőtt még soha! Ráadásul nem csak a karokra vagy a lábadra van erősítő hatással, hanem az egész testre, hiszen az uszony miatt rá vagy kényszerülve arra, hogy a tested minden pontját átmozgasd.

 

Állítólag már nem csak San Diegóban próbálhatják ki a lelkes jelentkezők a sportot, hanem már Angliában és Dániában is nagyon népszerűnek számít.

 

 

2016_07_22

 

 

Forrás: Cosmopolitan

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!