Sült csirkemell spenóttal és tojással

2016. 12. 03. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Készíts ínycsiklandó ételt hétvégére!

 

HOZZÁVALÓK

 

50 dkg csirkemellfilé

2 ek napraforgóolaj

3 ek szójaszósz

4 db tojás

20 dkg konyhakész bébispenót

4 ek olívaolaj

1-2 tk citromlé

 

 

ELKÉSZÍTÉS

 

A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és négy szeletre vágjuk fel. Serpenyőben felforrósítjuk a napraforgóolajat, és körbepirítjuk rajta a hússzeleteket. A szójaszószt hozzáöntjük 1-2 ek vízzel együtt, és közepes lángon puhára sütjük-pároljuk a húsokat.

 

Közben a tojásokat keményrefőzzük 10 perc alatt, majd hideg vízzel leöblítjük őket, és meghámozzuk.

 

A spenótot összeforgatjuk az olívaolajjal és a citromlével, azután meghintjük 1 csipet sóval. A keveréket tányérokra halmozzuk, és elrendezzük rajta a félbevágott főtt tojásokat, valamint a felcsíkozott hússzeleteket.

 

 

 

2016_12_03

 

 

Forrás: Mindmegette

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!