Pikáns töltött csirkecombfilé

2016. 11. 19. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Készíts egy ínycsiklandóan finom ebédet a hétvégére!

 

HOZZÁVALÓK


4 db csirkecomb

4 szelet trappista sajt

20 dkg paprikás szalámi

2 db hegyes erős paprika

2 szál újhagyma

1 kk chilipehely

0,5 dl étolaj

szárnyas fűszerkeverék

 

 

ELKÉSZÍTÉS

 

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlonzacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst megsózzuk, szárnyasfűszerrel megszórjuk.

 

A paprikákat és a szalámit szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és 1 db újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és chilipehellyel megszórt alufóliára tesszük, és szorosan felcsavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon, 45-50 perc alatt megsütjük.

 

 

2016_11_19

 

 

Forrás: Mindmegette

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!