Ciki vagy laza a csajozós duma?

2013. 03. 01. 09:30
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Van, akinek ösztönből jön, másoknak pedig tanítani kell

Vajon mi kell a hódításhoz? Egy menő, előre kitalált csajozós duma tényleg leveszi a lábukról a nőket?

Knízner Péter, vagyis VV Péter egy ország előtt bizonyította be, hogy tudja, mi kell a nőknek. Ő volt a Való Világ 5 Casanovája. Azt mondja, szerencsés "alkat", mert minden típusú nővel megtalálja a közös hangot, szerinte a lényeg az, hogy az érdeklődés őszinte legyen a hölgyek iránt.

 

 

 


"Alapvetően a nők jó fejek" - mondja Péter, aki a villában nyolc lányból ötöt az ujja köré csavart. A másik hármat csak azért nem, mert kevés volt rá az idő - szerinte. Pedig nem egy szívtipró alkat, legalábbis első látásra.

Az Animal Cannibals tagjainak annak idején egy valami biztosan nem jelentett gondot, ha csajozásról volt szó, a szöveg. Ám Istenes Bencével együtt ők sem hisznek az előre legyártott klisékben. Szerintük a személyiség és az ebből fakadó összkép az, ami meghatározó, ahogyan Hajós Andrásnak is. Bevallása szerint ő későn kezdett csajozni, de akkor erősen belemerült a témába...

Nézd meg a Fókusz riportját!

Hagyd az elméletet, teszteld a randizást a gyakorlatban! Regisztrálj hazánk egyik legnagyobb és legrégebbi online társkeresőjére, a Randivonalra! KATT IDE!
Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!