Batátachips

2016. 07. 23. 08:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Finom nasi a hétvégére

 

Hozzávalók / 2 adag


1 db édesburgonya

30 ml olívaolaj

1 teáskanál só

1 csipet négyszínű bors

1 késhegynyi chili

 

 

Elkészítés


1.Az édesburgonyát káposztagyalun minél vékonyabbra vágjuk, és egy tálba tesszük.

 

2.Az olívaolajhoz adjuk a sót és a chilit, borsot őrlünk rá, és az édesburgonya szeletekre öntjük. Alaposan elkeverjük, pár percet állni hagyjuk.

 

3.A sütőt bekapcsoljuk 50 Celsius fokra, légkeveréses fokozatra.

 

4.Az ízesített édesburgonyát eloszlatjuk két hagyományos méretű gáztepsiben, és kb. 15 perc alatt az előmelegített sütőben megszárítjuk.

 

5.Félidőben megcseréljük a két tepsit, hogy egyformán átjárja a forró levegő.

 

sütési hőfok: 50°C

sütési mód: hőlégkeveréses

 

 

 

2016_07_23

 

 

 

Forrás: NoSalty

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!