Távkapcsolat is működik

2014. 07. 11. 09:49
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

A nagy távolság ellenére is boldogok vagyunk

Az alábbi történetet Józsi küldte. Ha még nem találtad meg az igazit, regisztrálj Te is a Randivonalra, KATT IDE! Ha sikerrel jársz a társkeresésben, ne felejtsd el megírni nekünk a történetedet...

***

 

2013. március 15-én regisztráltam a Randivonalra és már három nap múlva megtetszett Ági, akivel felvettem a kapcsolatot, majd következett a személyes találkozás.

 

A nagy távolság ellenére is csodálatosan alakultak köztünk a dolgok, az életünkben nagyon sok hasonlóság van, így igazán megértettük egymást már az első alkalommal. Az érdeklődési körünk is megegyezik, mentalitásunk is azonos. Március óta rendszeresen találkozgatunk, sőt heteket töltünk egymásnál.

 

Mivel a hobbink is azonos, így a szabadidőnk minden percét együtt tudjuk tölteni. Sok időt töltünk vízpartokon, hisz mindketten imádunk horgászni.

 

 

 

 

 

Én inkább az Alföldhöz vonzódom, Ágit pedig a hegyvidékek, a magasság csábítja, ezért újabb és újabb tájakat járunk be együtt, hogy megismerkedjünk a másikhoz közel álló dolgokkal.

 

Minden téren megértjük egymást és boldogok vagyunk. Hogy mit hoz az élet számunkra, az még a jövő zenéje, de most csak az számít, hogy itt vagyunk egymásnak és szeretjük egymást.

 

Köszönjük, hogy egymásra találhattunk!

 

Józsi&Ági

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!