Mindig ilyen férfiról álmodtam...

2016. 11. 10. 11:07
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Az alábbi történetet Otti küldte, hogy elmesélje miként találta meg párját a Randivonalon.

 

 

 

Már lassan fél éve volt, hogy regisztráltam Randivonalra, miután külföldről hazajöttem. Pár hétre rá találkoztam Sanyival, aki szimpatikus volt, de elsőre nem hittem, hogy szerelem lesz belőle.

 

Barátként váltunk el, majd pár hét múlva megint találkoztunk, de én kikötöttem, ne randiként fogja fel, mert én még akkor sem hittem a szerelemben. Ő ennek ellenére kitartó volt, várt rám, de úgy hogy közben nem volt zaklató.  Sokat beszéltünk telefonon és neten keresztül is, de nem mozdult meg semmi bennem. Ekkor az egyik barátnőm azt mondta, hogy háromszor kell valakivel találkozni ahhoz, hogy eldöntsük, szerelemmel tudjuk folytatni. Harmadik alkalommal nála találkoztunk, azaz egy olyan környezetben, ahol ő is, én is másképp viselkedtünk, meg már egy picit ismertük is egymást, így nem voltunk zavarban.

 

Ez a nap az, amikor minden más lett. Valami átfordult bennem, és azóta is együtt, közösen tervezzük a jövőnket. Három hónapja össze is költöztünk, de már miután összejöttünk, kétlaki életet éltünk.

 

 

2016_11_10

 

 

Ő is én is szeretünk kirándulni, igaz Sanyi a kirándulás picit veszélyesebb formáját kedveli, a hegymászást – ahova persze sokszor elkísérem, mert minden együtt töltött időt, közös programot nagyon élvezünk. Nagyon kedveljük egymás családját, ebből sincs probléma köztünk. Tudom kicsit közhely, de szerintem nekem Ő a tökéletes ember, társ, pár. Minden problémát közösen meg tudunk oldani, ami nagyon nagy dolog szerintem.

 

Imádunk beszélgetni, vagy csak csendben lenni egymás mellett és filmezni. Ő mindig azt mondja, hogy nem egy beszédes ember, de mellettem be nem áll a szája. Pont ilyen férfiről álmodtam mindig, mint ő – elmondása szerint Ő meg olyan nőről, mint én – szóval mindenkinek azt tanácsolom, hogy merjen nagyot álmodni, mert azok valóra válnak! Mi már tudjuk.

Ne féljetek második, esetleg harmadik esélyt adni az első randi után, mert érdemes!  Nagyon örülünk, hogy a Randivonal segítségével megtaláltuk egymást!

 

 

2016_11_10

 

 

 

Otti & Sanyi

 

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!