Májusi baba és félig kanadai lesz Boglárka

2013. 03. 07. 15:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Olvasd el Renáta igaz történetét!

"Kedves Randivonal! Először is szeretném megköszönni nektek, hogy a segítségetekkel nemhogy nem élek már egyedül, de lassan tényleg családunk lesz! Május 12-re várjuk a kislányunkat, Boglárkát.

A mi esetünkben hatalmas földrajzi távolságot győzött le az internet. Én Magyarországon éltem, míg (az akkor még leendő) férjem Kanadában. Szerencsére származását tekintve ő is magyar és tökéletesen beszéli a nyelvünket. A férjem sokoldalú személyiség, egyszerűen megunhatatlan. Munkáját tekintve tanár (régész és ékszerész is), leginkább a történelem szakot emelném ki, ami mindmáig a hobbim, illetve kedvenc tantárgyam volt.

Amit fontosnak tartanék megemlíteni másoknak is, hogy szerintem fontos, hogy legyenek közös hobbik és ne az életkor alapján ítéljenek meg valakit valamilyennek! Köztünk 22 év különbség van, de lelkileg, értékrendünket tekintve szinte azonosak vagyunk, szavak nélkül is megértjük egymást. Ez persze nem azt jelenti, hogy sose fordult volna elő kisebb vita, de mindent megszoktunk beszélni, alkut kötünk, ami mindkettőnknek megfelel és így jól működik a kapcsolatunk.

 

 

 


2010. januárjában találtunk egymásra a társkereső oldalon és abban az évben július 8-án, egy nappal a születésnapom előtt már vártam őt és a szüleit a Ferihegyi reptéren. Másfél hónapot töltöttünk együtt és körbebarangoltuk az országot ez idő alatt. Miután ő hazament Torontóba, folyamatosan leveleztünk és minden este több órát beszélgettünk.

2010. december 16-án már ő várt engem a torontói reptéren, attól kezdve élünk együtt. Eleinte nagyon furcsa volt, hogy a lakás, amit addig csak a számítógépem képernyőjén láttam, az otthonommá vált hirtelen. Rögtön családtagként kezelt ő és a családja is. Emiatt nagyon szerencsésnek érzem magam.


2012. november 3-án köttetett meg a házasságunk a Niagara vízesés közelében. Akkor már velünk együtt ünnepelt a mi kis pocaklakónk. Az esküvőnk eredetileg augusztusra lett volna tervezve, de kertes ház vásárlás, felújítás és költözés miatt csúszott el időben egy kicsit a dolog. Érdekesség, hogy az egyébként tervezett babánk éppen augusztusban fogant meg. Végtelenül örülünk neki!

Kanadában csak polgári esküvőt tartottunk, hogy az én szüleim is aktív részesei lehessenek később az egyházi esküvőnek Magyarországon. Azzal még kicsit várunk, hogy a születendő kislányunk lehessen (az egyik) koszorúslányunk. Az egyházit a Budai oldalon a Mátyás templomban képzeljük el. Onnan gyönyörű a kilátás...

Jelenleg az emigráció miatt hazautaztam és Magyarországon fog megszületni a kislányunk (a szüleim nagy örömére, így ők is babázhatnak kicsit). Az Apukája a tanítás befejeztével, július elején jön értünk és családként térünk vissza Kanadába! Időközben ő festi ki a baba szobáját világoszöld színűrere, fűszálakon ücsörgő kis piros katicákkal..."


Legyen a következő sikersztori a Tiéd! Regisztrálj hazánk egyik legnagyobb és legrégebbi online társkeresőjére, a Randivonalra! KATT IDE!


Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!