Párkapcsolatmentő tanácsok

2016. 11. 09. 10:27
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

5 jó tanács, amivel átvészelhetitek a párkapcsolat borúsabb pillanatait

 

Akinek van párja, az tisztában van azzal, hogy egy párkapcsolat rengeteg csodás pillanattal van tele. Azonban azt is tudja, hogy gyakran átélünk olyan dolgokat ami kapcsolatunkat megnehezítik. A stressz, amit a mindennapi életünkben magunkba szippantunk, veszekedéseket vagy vitákat eredményezhetnek, amik után sokszor elgondolkodunk, hogy érdemes-e folytatni. Bízz bennem, érdemes.

 

Íme, 5 jó tanács, amivel átvészelhetitek a párkapcsolat borúsabb pillanatait:

 

1.  Hallgasd meg!

 

Hallgasd végig a párodat. Hallgasd meg érdeklődve, kérd, hogy nyíljon meg előtted és mondjon el mindent. Szánj rá időt és türelmet. Nézz a szemébe, és ne foglalkozz az idő múlásával. Légy a társa abban, amit mond. Teljes odaadással kell rá figyelned a harmonikus párkapcsolat érdekében.

 

 

2016_11_09

 

 

2.  Fejezd ki magadat is!

 

Miután ő elmondta, amit szeretett volna, tedd te is ugyanazt. Fejezd ki magadat. Mondd el az igazságot. Beszélj nyugodtan és tisztelettudóan. Győződj meg arról, hogy maximálisan figyel rád és megérti, amit mondasz.

 

3.  NE engedd ki a haragodat!

 

Bármit is mondjon, akár támadjon, haragudjon rád, te ne tedd ugyanazt. Ha érzed, hogy mérges rád, Te csendesen nyugodtan válaszolj. Ne fordulj el tőle. Légy vele kedves, megértő. A kapcsolatotok múlhat rajta!

 

4.  Öleld magadhoz a változásokat!

 

Bármilyen veszekedés, vita, örökre megváltoztatja a kapcsolatot. Ne harcolj a változás ellen, hanem fordítsd a javatokra. Minden harcból, sérülésből fel lehet állni, mindennek van jó oldala és akármin lehet változtatni, ha mind a két fél akarja. Gondold át, hogyan tudod elfogadni a változtatásokat, az ő javaslatait és a párkapcsolat jobb lesz, mint korábban volt.

 

5.  Ne add fel!

 

Légy kitartó. Lehet, hogy egy csomó időt és energiát és szeretetet igényel a másik visszahódítása vagy a párkapcsolat javítása, de megéri.

 

 

2016_11_09

 

 

Forrás: Csakanoknek.hu

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!