Mi lesz itt?

2016. 10. 24. 14:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Napok óta szinte elválaszthatatlanok, minden percet együtt tölt a ValóVilág Powered by Big Brother villájában Mici és Krisztián.

Esténként sem távolodnak el egymástól, kapcsolatuk a takaró alatt teljesedik ki.

 

 

A szerda esti különleges BeleValóban soha nem látott részleteket is mutattak az akciókról – amit a fiú édesanyja is végignézett. – A fiam felnőtt ember, de bármit csinál, a gyerekem marad. Amikor láttam, hogy mi történt, mondtam is magamnak, ez igen, Krisz­tián! Bírom Micit, belevaló csaj, tetszik nekem, a párbajon is neki szurkoltam – mesélte Kati, aki szerint fia még nem szerelmes, de azért a szemükön látja, hogy nagyon egymásra hangolódtak az utóbbi időben. A két fiatal kapcsolata akkor fordult komolyabbra, amikor a múlt heti párbaj előtt Mici felkérte Krisztiánt, mondja el védőbeszédét.

A legutóbbi párbaj hozta össze a fiatalokat, civilben is folytatnák a románcukat

– Sokat változott a kapcsolatunk pozitív irányba. A párbaj óta felnéz rám, főleg miután kiálltam mellette, akár egy ügyvéd – vázolta fel kettejük viszonyát Krisztián. – Tetszik, ahogy nőttem a szemében és ahogy nyitottunk egymás felé. Szeretek vele aludni, jó a társasága, minden más meg jön magától.Mici is örül, hogy közelebb kerültek egymáshoz a fiúval. – Fogalmam sincs, hogy igazából hányadán is állunk, de nekem ez teljesen jó. Közösségben vagyunk, nem kell egymást nyalni-falni. Elég este – mesélte pajkos mosollyal.

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!