Ezeket veszik észre először a férfiak a nőkön

2016. 11. 30. 12:33
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Gondoltad volna?

 

Te is gondolkoztál már azon, hogy amikor egy férfi megnéz az utcán, mi tetszett meg neki rajtad?

 

A hajad

 

A Pantene készített egy felmérést, ami alapján a hajad az első, amit a férfiak észrevesznek rajtad. 74 százalékuk azért figyelt fel egy nőre, mert szép hajuk volt, és 44 százalékuk vette ezt először észre rajtuk. A kutatásból megtudtuk azt is, hogy a férfiak többsége a hosszú hajat sokkal jobban preferálja, mint a rövidet. Tehát, hölgyeim, nagyon is érdemes odafigyelni a hajunkra!

 

 

 

2016_11_30

 

 

Ruha

 

A következő, amire a legnagyobb figyelmet fordítják a férfiak első találkozások, vagy első pillantások alkalmával, az a ruhánk! Az, hogy kinek mi tetszik már ízlés kérdése, de az esetek 26 százalékában előbb veszik észre a ruhádat, mint a sminkedet vagy a formás lábaidat.

 

 

 

2016_11_30

 

 

Szemek

 

Bizony, a szemekre is nagy hangsúlyt fordítanak a férfiak, amikor szemükkel először pásztáznak végig egy hölgyön. A szem a lélek tükre, de azért mégiscsak meglepő, hogy előkelőbb helyet foglal el, mint a mosoly, vagy a mellek!

 

 

2016_11_30

 

 

Nevetés

 

De azért a szem után már a mosoly következik a férfiak ranglistáján. „A Match.com vizsgálata szerint az alanyok 88 százalékát egy édes kacagás lenyűgözi őket az első randin. A hatásra még jobban rájátszhatsz egy élénk piros rúzzsal. Talán te is észrevetted már, hogy ha tetszel valakinek, akkor sokszor a szádat figyeli. Ez nem véletlen. Egy tanulmányban megállapították, hogy, amikor egy férfi tíz másodpercre találkozik egy nővel, akkor a fele időt az ajkai bámulásával tölti.” – olvashatjuk a styple.hu cikkjében.

 

 

 

2016_11_30

 

 

Személyes higiénia

 

A férfiaknak is nagyon fontos, hogy a kiszemelt lánynak milyen illata van, mennyire ápoltak a körmei, stb… Szóval érdemes nem elhanyagolni a részleteket!

 

 

Forrás: Style.hu

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!