86 éves menyasszony

2016. 10. 27. 11:35
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Csodaszép menyasszony volt az esküvője napján a 86 éves Millie Taylor-Morrison.

Október 16-án New Jerseyben 200 meghívott előtt mondott igent vőlegényének, Haroldnak.

 

 

A nagyi közismert kifinomult és gyönyörű stílusáról – mesélte az egyik unoka. Állítása szerint Millie frizura és smink nélkül ki sem lép a házból!

A friss házasok 1950 óta ismerték egymást. Miután az asszony első férje 1992-ben meghalt, közelebb kerültek egymáshoz. Először csak a templomban találkoztak, majd Harold betegsége idején, Millie készségesen ápolta a férfit. Így a barátságból szépen lassan szerelem lett, majd sor került a frigyre is.

Az esküvői ruha levendulaszínű volt, melyhez egy tökéletes passzoló kabátot öltött magára az ara, aki Marco Hall designer mellett társtervezője is volt a menyasszonyi outfitnek. A nagymamától nem áll messze a divat világa, hiszen a negyvenes és ötvenes években modellkedett.

Megosztotta szépségtitkát is, arckrémet és afrikai shea vajat használ bőrére, sosem ivott alkoholt és nem dohányozott. Mindezek mellett persze igyekszik egészségesen étkezni. Sok boldogságot a párnak!

Forrás: Ripost, marcohallMH302 Instagram oldala

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!