4 egyszerű flörttipp

2016. 11. 18. 11:46
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

4 faék egyszerűségű flörttipp, ami minden férfinál beválik

 

Ezeknek a csábító technikáknak garantáltan egyetlen férfi sem tud ellenállni.

 

A férfiak ízlésében ugyan lehetnek különbségek, de a következő tippek az ismerkedés jolly jokerei: egyszerűek, bárkinél bevethetőek, méghozzá nem csekély sikerrel. Ezek a praktikák a férfiak fantáziáját tudat alatt indítják be, így védekezni sem tudnak ellene. Természetesen ezek csak a legelső lépések, senki nem fog tőlük szerelembe esni, de indításnak jó. Nézd meg a válogatásunkat!

 

Az első és legfontosabb lépés a szemkontaktus megteremtése. Nem mindegy viszont a módszer sem: a túl rövid ideig tartó összepillantás fölött könnyű átsiklani, míg a hosszas nézés zavaró lehet. A legbiztosabb praktika, ha néhány másodpercre a szemébe nézel, majd egy bátorító mosoly kíséretében elkapod a tekintetedet. Ezzel egy nyílt utat adsz számára az ismerkedés megkezdéséhez.

 

 

2016_11_18

 

 

Talán furcsán hangzik, de egy férfi számára akkor marad igazán emlékezetes egy randevú, ha közben a nő nem feledkezik meg róla. Bár sokakra igaz, hogy zavarukban nem tudnak odafigyelni arra, hogy ne beszéljék túl partnerüket, néhány őszintén feltett, érdeklődő kérdés az egész randevút előrelendítheti.

 

 

2016_11_18

 

 

Nem kell tolakodónak lenned ahhoz, hogy jelezd vonzalmadat a férfi számára: előrelendítheti a társalgást egy egyszerű, őszinte bók vagy dicséret is, amivel nemcsak a zavarát segíted legyőzni, de abban is megerősíti majd, hogy a jó úton jár a kapcsolat megteremtése felé.

 

 

2016_11_18

 

 

Ha pedig mindez még csak ábránd, és a közös buliban ez idáig megszólítani sem volt merszetek egymást, konkrét és határozott lépésre van szükség. Nem kell nyíltan megszólítanod őt, elég egy véletlen baleset, egy összekoccanás, és egy finom bocsánatkéréssel már el is indítottatok egy beszélgetést. A többi már rajtatok múlik.

 

 

2016_11_18

 

 

Forrás: Femina

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!