Tori Spelling visszalépett

2008. 08. 14. 11:52
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Nincs nosztalgia, ha kevés a gázsi
Annak ellenére, hogy ő akarta a legjobban, Tori Spelling mégsem lesz szereplője a készülő Beverly Hills 90210 utódsorozatának, mert állítólag nem ajánlottak fel neki kellően magas gázsit.

A fáma szerint Spelling 10-20 ezer dollárt kapott volna epizódonként, mindössze felét annak az összegnek, amit a másik két főszereplő hölgy, Jennie Garth és Shannen Doherty kasszíroz a szerepükért.


Tori Spelling kimarad, ha kevés a gázsi

Spelling képviselője megerősítette a színésznő visszalépésének tényét, de nagyon szűkszavúan nyilatkozott az ügyről: „A jelenlegi helyzetben nincs szó arról, hogy Tori visszatérjen a 90210 utódsorozatába.”

Shannen Doherty azonban annál inkább várja már a nagy visszatérést a gyökerekhez! Brenda, Brendon, Kelly és Dylan karakterei a 90-es évek kultsorozatának kedvencei voltak.

A Beverly Hills 90210 újraforgatott epizódjai immár csak 90210 címmel futnak majd Amerikában szeptember elejétől. Brenda magyar hangja, Ábel Anita közel tíz év távlatából is szeretettel néz vissza a kultsorozatra, és szívesen szinkronizálá újra Shannen Dohertyt. (A Walsh család kalandjait egyébként tavasz óta sugározza a VIVA, jelenleg a második évad fut.)


Shannen Doherty már készül a újratöltötésre

„Már jó régen, körülbelül 9-10 éve volt, hogy szinkronizáltam a Bevelry Hills 90210-t, amelyet ma is gyakran megnézek a VIVÁ-n. Szakmailag is nagy dolog volt egy olyan sorozatban dolgozni, amely ekkora sikereket ért el külföldön, ráadásul ennek köszönhetem, hogy azóta is én vagyok Shannen Doherty magyar hangja!

Nagyon szerettem azokkal dolgozni, akik rajtam kívül részt vettek a szinkronizálásban, jó csapat voltunk! Sokat buliztunk együtt, megünnepeltük például a századik részt is. Kíváncsi vagyok rá, milyen lesz majd az újraforgatott változat, és arra is, hogyan fogadják majd a mai fiatalok. Igaz, a mostanit is szeretik. Hiába, csak a ruhák és a frizurák lettek mások, de a tinik problémái nem…

Várom, hogy újra szinkronizálhassam Shannent, mint Brendát!” - mondta Ábel Anita.

A nagy sikerű sorozat remake-jét hamarosan bemutatják Amerikában, de a magyar nézők sem maradnak Beverly Hills 90210 nélkül: a VIVA műsorán ősztől jön a harmadik és a negyedik évad is.

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!