Zakatol a SoundWave Expressz!

2005. 06. 23. 00:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha
A SoundWave Expressz elõször június 25-én, szombaton 16 óra 40 perckor indul a Délibõl ...
A SoundWave Expressz elõször június 25-én, szombaton 16 óra 40 perckor indul a Déli pályaudvarról Siófokra. Az egyébként péntekenként induló SoundWave Expresszen a nyertesek mellett a Coca-Cola Beach House sztárjai is élvezhetik a teljesen átalakított, Coca-Cola SoundWave dekorációval ellátott, légkondicionált, koktélbárral és DJ pulttal felszerelt vonatkocsit.

A SoundWave elnevezésû zenei kampány keretén belül, a Coca-Cola Magyarország és a Magyar Államvasutak együttmûködésének köszönhetõen, június 25-én, szombaton útjára indul a SoundWave Expressz, amely hetente 28 szerencsés nyertest visz Siófokra egy önfeledt bulizásra.

A teljesen átalakított, légkondicionált SoundWave Expressz utasait exkluzív körülmények várják: DJ szolgáltatja a zenét, koktélbár üzemel a "fedélzeten". A jó hangulat megteremtésérõl a Coca-Cola Beach House fellépõi is gondoskodnak az út során.

"A SoundWave Expresszel azt szeretnénk, hogy a Balatontól távol, elsõsorban az ország keleti felében élõ fiatalok is eljuthassanak a "magyar tengerhez" és szórakozhassanak a Coca-Cola Beach House-on. A SoundWave Expressz berendezése és az ott kínált szolgáltatás minden bulizni vágyó fiatal álma" - mondta Halász Katalin, a Coca-Cola Magyarország marketing igazgatója.

A SoundWave Expresszel azonban csak a nyertesek utazhatnak. A nyolc vidéki város legnépszerûbb szórakozóhelyein megrendezésre kerülõ Coca-Cola nyári aktivációhoz kapcsolódóan minden hétvégén 20, a VIVA TV és a Danubius Rádió játékán keresztül pedig további 4-4 szerencsés utazhat a különlegesen felszerelt SoundWave Expresszel Siófokra, és élvezheti a VIP hétvégét a Coca-Cola Beach House-on.

Minden szórakozóhelyen tíz szerencsés nyertes kap lehetõséget, hogy partnerével elutazzon Siófokra, ahol a Coca-Cola Beach House-on partnerével együtt szállást, teljes ellátást illetve VIP jegyet kap. Az oda-vissza utat a SoundWave Expresszel tehetik meg, amelyet a Coca-Cola a MÁV-val közösen indít a Déli pályaudvarról.

De mi is az a SoundWave?

A Coca-Cola SoundWave elnevezéssel indította útjára több európai országban eddigi legnagyobb zenei programját, amely a nyár folyamán különleges élményeket kínál és elérhetõbbé teszi a zenét minden magyar fiatal számára.
A SoundWave a Coca-Cola nemzetközi zenei programja, amelynek célja, hogy közelebb hozza a zenét a fiatalokhoz, biztosítsa és elérhetõvé tegye számukra, hogy új, friss zenei irányzatokat és kultúrákat ismerjenek meg.

A SoundWave széles körben május 20-án, a SoundWave Store megnyitásával indult. A SoundWave Store a Bajcsy-Zsilinszky u. 31-es szám alatt található üzlet, ami jóval több, mint egy egyszerû zenei szaküzlet.

A boltban nagykereskedelmi áron kaphatóak különféle zenei CD-k, DVD-k, Apple iPod mini silver és SoundWave cuccok, illetve ingyenes internet hozzáférhetõség, PlayStation és karaoke rendszer áll a boltbalátogatók rendelkezésére.

Az online sugárzás és a kísérleti adásnapok után június 6-án megkezdte sugárzását a Coca-Cola SoundWave Stúdió az FM 90.9–es frekvencián. A legfõbb cél egy színvonalas, sokféle zenei stílusú, fiataloknak szóló zenei adó létrehozása volt, ahol mindenki megtalálhatja a saját stílusát. A SoundWave Stúdió a SoundWave Store kirakatában állította fel stúdióját.

A SoundWave program szerves része a Coca-Cola Beach House is. Az immár kilencedik éve mûködõ, legnagyobb Balaton-parti rendezvény évek óta sikeres koncertekkel várja a fiatalokat.

Az idei nyáron a Coca-Cola Beach House-on kétszer annyi koncert lesz, mint a korábbi években. Minden péntek SoundWave nap, amelyen olyan zenekarok színesítik a fellépõk körét, mint: Kispál és a Borz, Supernem, Draft, Másfél, Balkan Fanatik, Heaven Street Seven, Amorf Ördögök.
Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!