Neked mit jelent a bátorság?

2015. 02. 03. 09:43
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Segítsd te is adód 1%-ával, hogy a súlyos betegségekkel küzdő társaik is győzhessenek!

A daganatos és krónikusan betegségekkel harcoló gyerekek élete igazi küzdelem. A szürke kórházak és fájdalmas kezelések után a gyerekeknek szüksége van egy olyan környezetre, ahol erőt, hitet és önbizalmat meríthetnek a gyógyuláshoz. A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes táboraiban évente több mint 1000 súlyosan beteg gyereket és családjukat segítik hozzá a győzelemhez.

 

Segítsd te is adód 1%-ával, hogy a súlyos betegségekkel küzdő társaik is győzhessenek!

 

 

A Bátor Táborban egy élményekben gazdag, izgalmas világot kínálnak a hosszú, fájdalmas kórházi kezeléseken átesett gyerekeknek. A táborozók magaskötél-pályán kalandozhatnak, íjászkodhatnak, zene-, kézműves- és fotóprogramon vehetnek részt. Mindeközben észrevétlenül életre szóló barátságok is születnek. Így a számukra komoly kihívást jelentő betegséggel is bátrabban nézhetnek szembe!

Az átélt vidám foglalkozások hatására pedig orvosilag is bizonyítottan javul a beteg gyerekek énképe és gyógyulási esélyeik is nőnek.

 

 

 

 

 

 

Megható levelében ezt írta Dani, egy 14 éves táborozó: „Mit mesélek majd a barátaimnak a táborról? Hogy megváltozott az életem!”

 

A Bátor Tábor Alapítvány már 14 éve adományozók nagylelkűségének és pályázatoknak köszönhetően fedezi a beteg gyermekek ingyenes táboroztatásának költségeit. Ezért minden támogatás segítség, hogy még több gyermeket fogadhassanak a Bátor Táborban, vidám napokat szerezve számukra a betegséggel küzdött harcban.

 

Kérjük, támogasd Te is a daganatos és súlyosan beteg gyerekeket adód 1%-ával, hogy minél több gyógyító élményben lehessen részük! A Bátor Tábor Alapítvány adószáma: 18107913-1-41

 

TÁMOGATÓI SZÁMLASZÁM: 10918001-00000015-88740016

 

www.facebook.com/batortabor

www.batortabor.hu

 

BÁTOR TÁBOR ALAPÍTVÁNY. A DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEK GYÓGYULÁSÁÉRT.

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!