Cirque du Soleil újra Budapesten

2016. 11. 15. 10:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Válts jegyet a 2017. május 12. és 14. közötti előadásaikra

 

 

A Cirque du Soleil visszatér Budapestre Varekai előadásukkal!

 

A Cirque du Soleil társulata visszatér Budapestre 2017. május 12. és 14. között, 3 napnyi lehetőséggel, hogy  a magyar nézők is megismerhessék Varekai-t, egy vulkán tetején található elbűvölő erdő világát, amelyen hóbortos és elvarázsolt teremtmények laknak.

 

Egy vulkán tetején található erdő mélyén létezik egy különleges világ - egy világ, ahol bármi lehetséges. Ez a világ a Varekai.

 

Az ég elenged egy fiatal magányos férfit, és elkezdődik a Varekai története. A varázslatos erdő árnyékában földet érve egy sokszínű világban találja magát, amely tele van fantasztikus teremtményekkel, és egy abszurd, ugyanakkor különleges élmény részesévé válik. Ezen a napon és ezen a lehetőségekkel teli helyen egy varázslat veszi kezdetét, amellyel újra felfedezheti az életet, és rácsodálkozhat a világ és az elme rejtélyeire.

 

A Varekai szó roma nyelven azt jelenti "bárhová". Ez a Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet Varekai-ba.

 

Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.


 

2016_11_15

 

 

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!