Börtönbe kerül a mentalista!

2008. 12. 03. 16:54
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha
Rakoncai Máté saját pénzét teszi kockára - 1 milliót visz a márianosztrai börtönbe
Aki megállította a szívét

Nagy produkcióra készül A Kiválasztott című show-műsorból megismert Rakonczai Máté mentalista, aki december 4-én a márinosztrai rabokat ejti várhatóan ámulatba képességével.

Máté a Márianosztrai Fegyház és Börtönbe kapott meghívást, ahová saját pénzét, 1 millió forintot is magával visz, hogy elrejtsék előle, majd megtalálja. Ha mindez mégsem sikerülne, búcsút mondhat anyagi javainak.Máté eddig még nem lépett fel rabok előtt, főként esküvőkre, leánybúcsúkra, céges rendezvényekre és bálokra kap meghívást. Mostani félórás műsorára nagy izgalommal készült, hiszen családi gyökerei kötik a városhoz.

 „Édesapám és nagyapám révén is fontos számomra Márianosztra, hiszen mindketten a faluban születtek. Ismerem a helybéli embereket, sokat jártunk ide annak idején nyaranként.”

Aki belelát a nők fejébe

Máté - aki korábban nyelvtanárként tevékenykedett - 2000 óta foglalkozik a mentalizmus világával. Fontosnak tartja, hogy minél többen megtudják: a mentalizmus nem más, mint pszichológiai illúziókeltés.

„A mentalista mester-manipulátora az emberi gondolatoknak és viselkedésnek - ezt nagyon találó megfogalmazásnak vélem a The Mentalist című amerikai sorozatból. Mindig hangsúlyozom, hogy nem rendelkezünk természetfeletti képességekkel, a mentalizmus egy szórakoztató előadóművészet.”Máté arról is mesélt, hogy a három fő típust, a bűvészt, az illúzionistát és a mentalistát - bár közös gyökereik vannak - el kell különíteni egymástól. A mentalizmus célja, hogy az emberek csodát, különlegességet lássanak, hogy a produkció erejéig elfelejtsék a való világ problémáit, gondjait, hogy úgy érezzék, valaki pontosan tudja minden gondolatukat.

Aki pedig kíváncsi arra, hogy milyen csodát látni, Rakonczai Mátéval találkozhat a Randivonal Karácsonyi Partiján is, december 6-án 19 órától a Renegade Pubban (Budapest, Lury ház, 1. emelet).

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!