Az utolsó boszorkányvadász

2015. 10. 22. 10:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Breck Eiser új akciófilme október 22-től a mozikban!

A modern világ rengeteg titkot rejt, de a legmegdöbbentőbb közülük mégis az, hogy boszorkányok még mindig itt élnek közöttünk. A természetfeletti ördögi lények szándéka, hogy a világra szabadítsák a Fekete Halált.

 

Boszorkányvadászok egész serege küzdött évszázadokon át a bizarr ellenséggel szemben szerte a világon, köztük a vitéz harcos Kaulder is, akinek sikerült végül megölni a mindenható Boszorkánykirálynőt. Halálának utolsó pillanataiban a Királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezáltal örökre elválasztva őt szeretett feleségétől és lányától. Ma Kaulder fajtájának egyetlen túlélője, aki évszázadokon át vadászta a boszorkányokat, miközben régen elvesztett szerettei után vágyódik. Azonban a sötét erők nem nyugszanak, Kaulder tudta nélkül feltámasztották a Királynőt, aki bosszút forral gyilkosa ellen.

 

 

 

 

A filmben Vin Diesel játsza Kauldert, az emberiség őrét, aki évszázadokkal ezelőtt elvesztette családját, barátait és a reményt is a sötét erőkkel szembeni küzdelemben. Kaulder történetéhez az inspiráció a népszerű „Dungeons and Dragons” fantasy szerepjátékból jött, amit Diesel előszeretettel játszott 20 éven át. A további szereposztás mélyen gyökeredzik az akció-fantasy műfajában, így nem meglepő, hogy a „Trónok harca” a „Gyűrűk Ura” és a „Sötét lovag” véndiákjai szerepelnek benne, úgymint Rose Leslie, Elijah Wood, és Michael Caine.

 

 

 

 

Az utolsó boszorkányvadász egy eredeti fantasy-kalandfilm, amely egy komplex mitológiai univerzumba kalauzol bennünket, tele csavarokkal és felejthetetlen karakterekkel. Egy soha nem látott világba utazunk, ahol egyetlen ember több mint 800 éves küldetését követhetjük nyomon, ahogy minden erejével megpróbál sakkban tartani egy sereg gonosz természetfeletti lényt, akiknek az egyetlen küldetése az, hogy végleg eltöröljék az emberiséget a föld színéről.

A film október 22-től a mozikban!

 

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!