20 éves sikertörténet a Budavári Borfesztivál

2011. 08. 30. 16:45
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Szeptember 7-11. között idén is a Budai Várban várják a borbarátokat

Mintha csak pár éve lett volna, hogy először tárult ki a Borfesztivál kapuja a Vörösmarty téren az akkor még csak néhány száz bizonytalan, kíváncsiskodó fővárosi ember előtt. Megtippelni sem lehet, hogy 20 év alatt hány borospalacknyi víz folyt le a Dunán, de az biztos, hogy a Borfesztivál azóta több millió emberrel szerettette meg a bort. Elengedhetetlen szerepe lett a magyar borkultúra fejlődésében, kiteljesedésében, a borászok és a fogyasztók találkozásainak megszervezésében, a magyar bor hírnevének öregbítésében.

A 20 éve elindított szekér nemhogy gurul, de megállíthatatlanul száguld, csak győzzünk utána szaladni! Idén hatalmas születésnapi ünneppel, meglepetésekkel, ajándékokkal vár mindenkit a Budavári Borfesztivál! A rendezvényen Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legszebb borait, a hazai nedűk mellett számos külföldi bor is bemutatásra kerül.

 

 

 


Franciaország a díszvendég, sztárok a színpadon, gasztronómiai különlegességek, borkóstoló, meglepetések, ünnepi áldomás, rengeteg játék, borbíráló tréning, ingyenes wifi, kreatív gyereksarok, szüreti kavalkád, táncos mulatság, nagy szülinapi tortázás és pezsgőzés - és ingyenes belépés azoknak, akik a Borfesztivál alatt töltik be a 20. életévüket.

A gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen a legapróbb fesztiválozók örömére a gyermekmegőrzés mellett kreatív, játékos programokkal is készülnek a szervezők. Az öt napon át közel 50 produkciót tekinthet meg a nagyérdemű, a nyitókoncertet a Csík Zenekar adja. Mindez hol máshol, mint szeptember 7-11. között a Budavári Borfesztiválon! A fesztivál nyitóeseménye a szeptember 2-ai Gálakoncert, ahol az érdeklődők egyedülálló, élő homok animációban is gyönyörködhetnek.

Több ezer bor, szívhez szóló dallamok, mosoly és vidámság, nagyszerű produkciók, ízek és illatok bódító kavalkádja vár mindenkit a jubiláló Borfesztiválon!

www.aborfesztival.hu

 

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
ERRŐL BESZÉLÜNK
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!